Logo
Bestil et gratis indbrudstjek
Bestilling

Videoovervågning

Beskyt din virksomhed eller ejendom

År efter år, bliver der begået flere og flere indbrud, både i private hjem og i virksomheder. Man kan sikre sine værdigenstande på mange måder overfor indbrudstyve, og derved minimere risikoen for indbrud, samt være tryg når du forlader virksomheden eller ejendommen.

Hos Djurs Låse har vi et stort udvalg af videoovervågningssystemer både til hjemmet, virksomheden, sommerhuset, klublokaler m.m. Med et overvågningssystem kan du derfor roligt tage på arbejde, ferie eller sove trygt om natten

Vi har noget for enhver prisklasse

Djurs Låse er leverandør af forskellige videoovervågningssystemer. Vi har systemer i alle prisklasser lige fra små systemer til private hjem man selv kan montere og installere og til store professionelle systemer til virksomheder, der kan kobles sammen med alarmsystemet. Mange af systemerne er ”plug N play”, der gør installation og opsætning til en leg. Der kan vælges trådløse og kablede systemer, men fællesnævneren for dem begge, er den utrolige nemme brugervenlighed, hvor man kan se sine kameraer og optagelser på alle enheder (pc - smartphone - tablets) uanset hvor man befinder sig.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi lever af glade kunder!

Djurs Låse sætter en ære i glade og tilfredse kunder. Derfor leverer vi kun systemer som er af meget høj kvalitet men samtidig også til fornuftige penge. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for professionel vejledning og rådgivning i forbindelse med dit køb. Kontakt os på telefon 86320471, hvis du vil høre mere om produkterne. Vi har hjulpet mange kunder i det østjyske inkl. Aarhus, Ebeltoft, Grenå, Djursland & Rønde.