Logo
Bestil et gratis indbrudstjek
Bestilling

Låsesystemer

Låsesystemer er den gode gamle måde at lave adgangskontrol på. Her er nøglen som oftest kopibeskyttede.

En A-nøgle kender de fleste. Den giver adgang til samtlige døre i et låsesystem – men det er ikke altid tilfældet!

Man kan sagtens variere med mange undernøgler. Taber man først en nøgle, er man nødt til at omkode, ved at udkode den gamle og kode en helt ny. Taber man en A-nøgle, skal det hele omkodes – hvilket er det sammen som et nyt system.

et boligsystem vil vi normalvis omkode, hvis ikke alle nøgler bliver afleveret ved en fraflytning fra boligen. Så skal der laves nye nøgler, og låsene i lejligheden skal lægges om.

Med en adgangskontrol vil problemet med en tabt “nøgle” kunne løses – både på en billig og effektiv måde, da den tabte nøgle bare skal kodes helt ud af systemet. Desuden skal låsesmeden i dette tilfælde oftest slet ikke tilkaldes. Et låsesystem er meget billigere pr. dør i systemet, end en adgangskontrol er.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi udfører følgende låseystemer: RUKO Combi2, RUKO DP2, DUO-PRO fra EVVA/Carl F og GEGE. Vi er godkendte til selv både at beregne og skære nøgler.

Vi kan også levere 3KS (3 kurve system) fra EVVA/Carl F.

Vi får nøglerne direkte fra den enkelte leverandøre og udfører derefter selv omkodningen af cylindre, eller kodning af helt nye cylindre. Vi har hjulpet mange kunder i bl.a. Aarhus, Ebeltoft, Grenå, Djursland & Rønde.