Logo
Bestil et gratis indbrudstjek
Bestilling

Alarmer

Står du med et ønske om at sikre din bolig eller dit sommerhus yderligere imod ubudne gæster, så er vores trådøse alarmsystemer fra Jablotron eller Powermax den ekstra ting der kan give dig ro i sindet.

Veluddannede låsesmede ordner alarmen

Vi har stor erfaring med alarmer til private husholdninger og lægger vægt på at udføre et ordentligt stykke arbejde både for jeres sikkerhed, komfort og pengepungs skyld. Vores veluddannede låsesmede står klar til at rådgive jer således at i får præcis den løsning, der passer til netop jeres behov. Omend det er til jeres private bolig eller sommerhus, har vi mulighed for at installere den løsning der giver jer nøjagtig de muligheder i har brug for til en overkommelig pris.

Vores systemer leveres med bevægelsesføler, magnetkontakt og fjernbetjening. Hos os får du muligheden for at systemet tager direkte kontakt til en godkendt alarmcentral, enten via telefonlinjen eller over IP, hvis ikke i har en fastnettelefon installeret.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Optimal samarbejdspartner

Vi er i Djurs Låse medlem af Dansk Låsesmede Forening hvilket sikrer dig den højeste kvalitet, samt største sikkerhed på alle låse- og alarmsystemer. Vores medlemskab sikrer at alle vores medarbejderes tekniske færdigheder, samt straffeattester bliver gennemgået både ved ansættelse men også løbende – mindst én gang om året.

Vores erfaring indenfor området gør os til din optimale samarbejdspartner når det kommer til alarmer, så har du base i Aarhus, Djursland, Ebeltoft, Rønde eller Grenå og interesse i at høre mere om, hvad vi kan levere til netop jeres behov, så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 86320471 eller på mailadressen: info@djurslaase.dk.