Logo
Bestil et gratis indbrudstjek
Bestilling

Ruko

Ruko er danmarks førende leverandør indenfor låse og nøgler. Vi leverer her i Djurs Låse en række forskellige løsninger fra Ruko, da vi ved at de er garant for en kvalitet der stemmer overens med vores firmaværdier. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde og ved at bruge deres løsninger kommer vi et skridt nærmere målet! 

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du kan ringe til os på telefon: 86 32 04 71 eller skrive til os på info@djurslaase.dk. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at komme forbi vores lokaler mellem 09:00 og 12.30 i hverdage.

Vi står for hårdt arbejde og kvalitet

Vi har siden starten haft fokus på at blive de førende indenfor låseservice i Ebeltoft, Grenå, Rønde & Djursland ved hjælp af hårdt arbejde men også kvalitet, både i vores håndværk og de materialer vi bruger. Lige netop derfor har Ruko været vores faste samarbejdspartner og leverandør lige siden. Hvad enten det handler om mekanisk låsesikring eller kodelåse, så er deres systemer markedets absolutte ypperste muligheder og vi benytter dem altid såfremt opgaven tillader det. Vores egne låsesmede samt vores kunder giver os ret – Ruko er vores allesammens foretrukne mulighed når det kommer til alle former for låseservice samt sikring, både erhvervsmæssigt og i privaten. 

Mange års erfaring er din sikkerhed

Ruko har gennem deres mere end 80-årige historie, sikret sig førertrøjen indenfor alt hvad der hedder låse og tilhørende sikringsprodukter- og ydelser. Deres primære fokus ligger på sikkerhed, kvalitet, design og brugervenlighed, hvilket hjælper os til at imødkomme alle jeres ønsker. Da det selvfølgelig er i vores interesse at vores kunders tilfredshed er i top, har vi taget markedets forskellige muligheder i betragtning og fundet en klar vinder. Vi er derfor både glade for- og stolte af at kunne kalde os samarbejdspartnere med Ruko.