Logo
Bestil et gratis indbrudstjek
Bestilling

Om os

Hvem er Djurs Låse?

Djurs Låse er en mindre virksomhed, med 5 medarbejdere, der servicerer hele Djursland og dele af Randers, med alt indenfor låse og sikring.

Indehaver af Djurs Låse Troels Broni, overtog virksomheden i 2003 og den har siden været i rivende udvikling. Virksomheden startede i sin tid, som traditionelt mekanisk låsefirma, men i takt med udviklingen og flere kompetente medarbejdere, er virksomheden udvidet så man nu også forhandler og servicerer alarmer, videoovervågning, elektroniske dørlåse, samt adgangskontrol.

I 2008 blev Djurs Låse ISO 9001 certificeret.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du kan ringe til os på telefon: 86 32 04 71 eller skrive til os på info@djurslaase.dk. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at komme forbi vores lokaler mellem 09:00 og 12.30 i hverdage.

Troels Broni fortæller:

”Vi vægter sikkerhed, kundepleje og god kundeservice meget højt, og udfører alle former for opgaver lige fra omkodning af en lås til at totalsikre private hjem og større firmaer – intet er for stort eller småt.”


Djurs Låse har ekspedition i butikken om formiddagen, hvor man kan indlevere dele der skal til reparation, samt mulighed for at se og afprøve de produkter som sælges.

Firmabilerne er altid udrustet, så de kan klare store som små opgaver på stedet. Bilerne bliver hele tiden opdateret med nye varer, så vi altid står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Samtlige medarbejdere er løbende på kursus, og har altid de nyeste godkendte kurser indenfor sikringsbranchen.

Hvorfor vælge Djurs Låse?

Djurs Låse står for sikkerhed, tryghed, venlighed og gode priser. Vi følger konstant med i udviklingen indenfor sikrings systemer.  Vi er altid meget hjælpsomme, så er du i tvivl om nogle af vores produkter eller blot har et nysgerrigt spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte til os på tlf. 86320471