Logo
Bestil et gratis indbrudstjek
Bestilling

Nøgler

Når det handler om låsesikring så er en af de vigtigeste komponenter nøglen. Der findes rigtig mange afarter heraf, hvor A-nøglen nok er den mest kendte. Dette vil sige at den giver adgang til samtlige døre i det pågældende låsesystem, men der er faktisk mulighed for at variere sit system således at i kan benytte mange flere nivauer af adgangstiladelse.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du kan ringe til os på telefon: 86 32 04 71 eller skrive til os på info@djurslaase.dk. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at komme forbi vores lokaler mellem 09:00 og 12.30 i hverdage.

Vi har erfaring med nøgler til mange forskellige låsesystemer 

Vi arbejder med mange forskellige systemer, primært fra Ruko, som giver denne mulighed for at benytte undernøgler. Det vil sige at man ved tab af et enkelt eksemplar ikke behøves at omkode hele låsesystemet, men ganske enkelt kan udkode det tabte eksemplar af systemet og omkode det således at du begrænser omkostningerne, såfremt uheldet skulle være ude. 

Ved større låsesystemer som f.eks. i en boligbyggelse, kan man være ude for at der ved fraflytning ikke aflevers det korrekte antal nøgler, Her vil man kunne slippe med udelukkende at skulle udskifte låsene i den pågældende lejlighed og derved begrænse udgifterne gevaldigt i forholdet til hvis hele systemet skulle udskiftes!

Optimal sikkerhed - bedst mulige pris 

Vi arbejder med låsesystemerne Ruko Combi2, Ruko DP2, DUO-PRO fra EVVA/Carl F og GEGE. Vi har alle de nødvendige godkendelser til selv at beregne og skære nøgler hertil, således at vi sikrer jer den optimale sikkerhed til den bedst mulige pris.

Et system med differentieret adgangstilladelse giver som beskrevet ovenfor, rigtig mange muligheder både i privaten og i erhvervslivet. Så hvis du befinder dig i enten Ebeltoft, Grenå, Rønde & Djursland eller omegn og har mod på et uforpligtende tilbud eller generel rådgivning om dine muligheder indenfor området er du altid hjerteligt velkommen til at kontakte os!