Logo
Bestil et gratis indbrudstjek
Bestilling

Kodelås

Har i brug for at begrænse adgangen til nogle af jeres indendørsrum? Det kan være personaletoiletter, kontorer eller rum der bruges til værdiopbevaring, hvortil vores kodelåse klarer opgaven med både brugervenlighed og sikkerheden i top!

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du kan ringe til os på telefon: 86 32 04 71 eller skrive til os på info@djurslaase.dk. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at komme forbi vores lokaler mellem 09:00 og 12.30 i hverdage.

Begræns adgangen med en kodelås

Leder du efter en enkel måde at begrænse adgangen til enkelte rum så er vores kodelåse fra Ruko en glimrende mulighed. Vores kodelåse består af et dørgreb med indbygget tastatur, således at man ved hjælp af en adgangskode får adgang til det pågældende rum og dermed helt overflødiggør den konventionelle nøgle. Vi leverer også lignende løsninger til altaner- og terrassedøre. Her monterer vi ligeledes et dørgreb med tastatur således at døren kun kan åbnes ved hjælp af jeres forudbestemte kode, og låses blot ved et tryk på den røde ”låse-knap”. 

Vores kodelåse er ligeså nemme at montere som et almindeligt dørgreb og der behøves altså ikke tages hensyn til, hverken ledninger eller kabler. Dette sikrer at vi kan levere den optimale adgangskontrol til den bedste pris.

Mange års erfaringer sikrer dig den rette hjælp

Vores dygtige låsesmede har den fornødne erfaring med sikring ved hjælp af kodelåse, samt et indgående lokalkendskab i Ebeltoft, Grenå, Rønde, Djursland således at vi kan give jer den optimale vejledning omkring emnet. 

Har du behov for en moderne og sikker, men samtidigt brugervenlig metode til at begrænse adgangen til særlige rum, eller sågar at sikre jeres terrasse- eller altandøre, så tag endelig kontakt til os på telefon: 86 32 04 71 således at vi i samarbejde kan finde den løsning der passer til lige netop jer.