Logo
Bestil et gratis indbrudstjek
Bestilling

Godkendt sikring

Djurs Låse er ISO 9001 certificeret indenfor mekanisk sikring, og er dermed godkendt til at udføre forsikringsgodkendt mekanisk aflåsning. Den gamle SKAFOR godkendelse er bortfaldet og gælder ikke mere.

Der er stadig mange der skriver, at de er SKAFOR godkendte, men det er altså ikke længere en “garanti” der kan bruges til noget som helst. Så se dig for når du skal bruge en låsesmed til godkendt sikringsarbejde.

Du kan se i dine forsikringspapirer om der stilles særlige krav til sikringen i dit hus eller virksomhed. Der er 250.000 virksomheder i danmark med særlige krav til sikring, stillet af deres forsikring. Mange af dem overholder det ikke eller er ikke bekendt med det, overholder din virksomhed kravene?  Der vil som regel være stillet krav om et såkaldt sikringsniveau, der spænder fra niveau 10 til 60.

Det kan blive katastrofalt hvis ikke sikringen er udført korrekt, der kører hele tiden sager hvor forsikringen har reduceret dækningen efter et indbrud på grund af for dårlig sikring.

Kontakt os evt. for en gennemgang af din eller din virksomheds sikring, vi udfører gennemgangen uden beregning.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

God sikring handler dybest set om, at udføre den sikring din forsikring ønsker, ikke for lidt men heller ikke for meget!

Udfra det niveau forsikringen kræver kan vi se hvad der skal til for at opfylde kravet. Det kan fra det laveste niveau gå fra at være et krav til at døren er låst og vinduerne er lukkede (ikke låste) til på det højeste nieveau, at der skal være flere låseenheder på døren og gitre eller rullegitre suppleret med låse på vinduerne. Der kan også være krav om sikringsskabe eller anden sikring.

Sikring er mange ting, og der indgår efterhånden meget elektronik i nogle af de mange løsninger der findes på markedet. Dette stiller krav til aflåsningen, det er nemlig ikke lige meget hvilken type aflåsning der vælges, faktisk er der ikke ret mange el-låse der må bruges på de højeste sikringsniveauer.

Sikring er som en cykelkæde, den er ikke stærkere end det svageste led! Eller sagt på en anden måde den sikringsdel med den laveste klassificering trækker hele sikringen ned.

Accepterer din forsikring en lavere sikring end beskrevet i dine forsikringsbetingelser, skal du bede om skriftlig dokumentation og ligeledes skal dit sikringsniveau faktisk nedskrives! Det kan f.eks. være at forsikringen accepterer en lavere mekanisk sikring fordi du installerer en alarm med tågesikring. Fra før ISO 9001 trådte i kraft var det muligt at lave denne reduktion i den mekaniske sikring, hvis der var installeret anden sikring f.eks. alarm. Det er som om, at nogen stadig administrerer efter denne gamle regel, men den er altså ikke gangbar og du skal som minimum dække dig ind som beskrevet herover.